Navigation Menu+

3 Restaurant & Keuken

Restaurant en keuken 3BR

De verlenging van de leerplicht tot 18 jaar heeft het onderwijs van de beroepsscholen gunstig beïnvloed. Daardoor krijgen de leerlingen een degelijke opleiding vooraleer ze op de arbeidsmarkt terechtkomen. Vanaf het 1ste jaar van de 2de graad kiezen ze voor een richting met veel uren praktijk. Dat sluit algemene vakken niet uit. De studierichting Restaurant en Keuken/Hotel biedt een zeer praktische vorming aan om gerechten vakkundig te bereiden en te serveren.

 

Techniekenpraktijk met chef De Raedt en Chef Mariën

 Outdoor learning (2daagse)

 Op 31 maart en 01 april 2014 gaan we met 2BHO, 3BR en 4BR naar Haspengouw ( de fruitstreek! ) Gastronomie, ontdekken, lekkere en gezonde streekprodukten en vooral team-building staan op het programma.

We verblijven in “De Wiekslag”, midden in de bossen van Halen-Zelem.

 

3BR organiseert nieuwjaarsreceptie.

Op 29 januari 2013 verzorgde 3BR met leerkrachten Kris Chiau en David Naassens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie… dit jaar zijn de collega’s van het studiegebied bouw van de partij.